Sommar, sommar..

image28


Oförglömliga minnen - de lever alltid kvar.



image63


image62

image61

image60

image59

image58



image27




image29

image30

image31

image32

image33


image34

image35


image36

image37




image41

image42

image44


image45




image48

image49



image51






image47


image46


image40


image39


image53


image38

image54

image55

image56

image57



Fredag & Lördag...

Fredag 28 december

Vaknar upp klockan 2 på dagen av en hämsk huvudverk. Tänker för mig själv att jag aldrig kommer att kunna stå och jobba på textilia i denna huvudverk. Men går upp ur sängen och tar mig en kopp kaffe & en morgon cigg. De satt där det skulle. klär på mig och går till jobbet ändå. Väl på jobbet blev inte huvudverken bättre, men jag stog ut ända till halv elva. Sen var det bara att springa hem, Byta om och bege sig mot stadion, där det inte alls vara mycket folk. Men underbara människor, gör allt mycket roligare. Sedan blev det prat efter stänging, sen gick jag och Henkan hem till Malin på någon sorts efterfest. Trevligt!

Saknar dig.

Lördag 29 december

Vaknade och förstog inte ens vart jag var från början, kollade runt lite och förstog att jag hamnat hos sara, blev lite för mycket igår. Jag kan säga att både jag och sara var inte dom fräschaste brudarna precis. vi tar en kopp kaffe, sedan beger sig sara till bussen för att träffa sin bror. och jag går hem för att vila upp mig för kvällen. Idag blir det stockholm äntligen.

Jag saknar dig ännu mer...

image24

Sara tack för att du finns.

Blödande kärlek,

Har så mycket jag vill säga dig, så många frågor utan svar.

Varför beter du dig som du gör, är du så svag för mig att du inte ens kan träffa & prata med mig.
Jag saknar dig och jag vill bara få prata ut med någon- med dig för de är du som vet hur jag känner.
Har tänkt säga till dig länge men har varit för stolt helt enkelt.Men i dag så sa jag de jag kunde inte hålla mig längre när du sa som du gjorde " Marie jag tänkte på dig i går när jag var hos min pappa" De brast för mig och ja kunde inte längre hålla inne mina känslor.
Då vat du så förstående och nu är du kall

jag citerar Lars " du är sval sen blir du het, du har känslorna kvar" jag vet inte om det är så, och jag vet ingenting om jag ska vara ärlig. Ring mig nu snälla jag måste prata med dig.


Saknar dig.

Jul dagarna

De här dagarna har varit riktigt trevliga, med nära & kära.
image17

image18image19image21image23image22

image20


Diamanter är en kvinnas bästa vän.

 Tack för alla fina matriella julklappar- men de bästa var ni, ni som delade den här dagen med mig, ni har varit underbara.



God jul!

Hoppas alla får en riktigt fin jul, Ta hand om er & passa på att njuta av den mysiga dagen.






Merry Merry Christmas / Marie....

Vilka stunder...

image12image13image15
image11




Hans dubbelgångare är Håkan Hellstöm.











Jul, jul strålande jul.

Nu är dagen äntligen här Julafton!  & inge snö men hemma hos mig är det ändå stämming det har mamma fixat.


Idag blev de Bingolotto hemma hos cissi, väntade på miljonen men den dök dock aldrig upp. Men money is not everything in this world. Jag har andra saker än pengar saker som betyder något som mina nära & kära. Ni får mig att må bra. Men dock så är det ändå något jag saknar jo dig David John Krusell. Jag måste träffa dig. 
Texten nedanför beskriver min tankar.

Som du kanske har förstått jag är hos dig igen jag försvann ett tag på vägen men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått jag är frusen än när livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen och som du kanske redan vet jag är oslagbar jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder du är sval sen blir du het du har känslorna kvar dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer du har dina molnoch jag kan inte skingra dom kan inte låta dom va´j ag har mina ord som du sa som du kanske redan hört jag blir aldrig klar du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar som du redan har berört här är glimmande dar välsignade december står för dörr´n och livet längtar Som du kanske redan sett första snö´n kom inatt nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten har du hittat rätt?kan du höra ditt skratt? kan du leva vid en brant med ena foten över kanten? Vi vinner ingen tid och vi får inte vänja oss för då är allting förstört jag är hos dig igen som du kanske redan hört








image7





image8

Dm......



Du har lämnat en saknad

Nu är det över sista natten var obeskrivlig. Jag kommer att sakna dig så dryg och svår men ändå helt fantastisk. Du är något speciellt något man inte glömmer i första taget. Kommer aldrig glömma förstå gången jag fick upp mina ögon för dig, din bruna fina helt förtrollande ögon som man bara drunknar i.Du var inte blyg då du bjöd hem mig direkt. Vi låg och pratade tills tidigt på morgonen om allt. kommer aldrig glömma den dagen . sommaren kom och jag kunde inte släppa dig, intressent var mitt ord och även ditt. Nu är december månade inne och du är inte här, Men nu går jag vidare med minnerna. Tack för allt du har gjort intryck på mig mr!



image5

22 december 2007.

Julafton är snart här, & julstämingen har äntligen anlent. Har inte hunnit skriva eftersom min dator från 1979, verkar gå på sista refrängen som ja dock förstår. Men nu är den igång igen så då är det bara att skriva. Kanske en lite utvärdering av denna vecka. Jobbat & skolan har det blivt. I Onsdags blev det lite vin& mys  till klockan halv 3 hemma hos sara, riktigt trevligt.  I går fredag, var det julklappar som handlades men även lite till mig själv en vit shorta örhängen parfym och annat smått och gott. Skulle även träffa David, men som vanligt så blir de aldrig så, synd för jag saknar honom. Sedan påkväll blev det vin & mys med mamma sedan mötte sabina mig och vi gick ner till gammla hedeliga stadion. Trode det skulle vara ganska lite folk, men blev förvånade för visst var det folk och även riktigt kul. Dansade hela kvällen lång och sedan blev de efterfest  hos Emma & tobias om ja mins namnen rätt. Där var det riktgt trevligt, Blev fylle käk där en  julskinka på macka med senap kan de bli bättre? nej de kunde de inte. Tack alla vänner för en trevlig kväll. Henkan du betyder.  I dag blir de först hem till sara, sen vidare till Cissi och spela ailas. och dem som känner mig vet vart det kommer sluta.

image3


 Jag&Sabina
image4



 Glömmde berätta att jag fått en en päls väst av min pappa  10,000 - Den bli såld i secondhand butik i gammla stan. för fin var det inte direkt.

Sleep Thigt.


De första

Kom precis hem från jobbet och är hur pigg som helst,  pratade med min närmaste vän Stephanie, som sa att hon fixade en blogg. Har funderat länge på att skaffa en men har inte riktigt funnits tid. Men det känns faktiskt skönt att bara få dela med sig med sina tankar. Idag har jag dock inte gjort så mycket, varit i skolan och gjorde klart 4 arbeten känns riktig skönt faktist sen direkt ifrån skolan till jobbet och nu är ja hemma ska äta lite glass snart och kolla på det bästa proggramet - sex and the city.  Ja snart är de jul och inte den minsta julstämningen finns i mina tankar. Inte ens snö har vi fått men ändå så är det riktigt kallt och man vill helst slippa att befinna sig ute. Nej usch låter som en gammal tant som bara klagar. Men läntar trots allt  tills julafton då jag, sara & Tobias ska vara hemma hos sara och ha det riktigt mysigt, massor med mat och alkohol, kommer bli hur bra som helst. Nej nu ska ja  kolla tv, vi hörs snart.


 M....

RSS 2.0