En filmkväll med dig...

Och det var riktigt mysigt även fast filmen kanske inte var den bästa Alpha dog, om de nu stavas så. Men sällskapet var mycket trevligt. Du är så mysig & du får mig glad. Tack Mr...

Sedan blev de en lång pratstund med min bästavän- Haha & vem dyker då upp när jag står och tar en cigg, Vi skämtade om att det var du och det var det också...

En riktig man, speciellt i din uniform.


Ska sova nu dröm om mig / Marie..



Pungfixerad, - Kanske lite.



- Jag har hört att alla taxichaufförer slänger upp pungen på ratten, är de sant?
- Inget svar..


Alla i taxin.. "visa pungen, visa pungen" .. & så fortsatte de en lång stund. Man ska icke skämmas..


Förlåt mig kära man, men liförbannat så gjorde du allt för oss den kvällen. Runt hela Stockholm på en otroligt resa.

De roligaste var när du (nämner inga namn) Men när du slängde upp din pung på bordet.De var otroligt! Nästa höjdpunkten. Jag veck mig på mitten av garv men även du!

Tror att själva ordet pung är ganska roligt, men jag menar en pung är inte den finaste kroppsdelen på en man, eller vad säger ni?





De börjar närma sig, snart är vi inte här längre.

 Du är mer än min vän, Du är en speciell människa som alltid får mig på  bra humör, Du är den personen som verkligen vet precis allt om mig och du älskar mig för de. Du är den skönaste person jag känner och du gör precis som du vill. Du har en grym utstrålning och helt klart bäst!


Ta åt dig.                  Marie Mungsgård


Fantastic 4 - Någon form av dröm..

image166



Vilken helg jag har haft, så skönt att äntligen komma bort från Rimbo för ett tag. Bara vara med er! Först blev de in till täby för att shoppa den nya Outfiten för kvällen. "den lilla svarta" blev de och de funkade kan jag lova. Sedan blev de hem till David för mys. Vi öppnade vin och satt och spelade kort, tiden rann i väg och klockan hade genast slagit tolv. Det vara dags att ringa taxi. Vart skulle kvällen bege oss? Det blev först stureplan där vi dansade som galningar, vi begav oss  därefter  till Mc donalds där de blev massor av mat , riktigt gott. Sedan hoppade vi in i en taxi och det blev söder för hela slanten. Sedan fortsatte vi hemma hos David, där det blev mer fest.  Fantastic 4, haha de är vi.




Ha en bra dag!  Kärlek till dig / Marie


Jag vill ha nya kläder..

Fick min lön i dag, äntligen!! Som jag har väntat Januari är nog den fattigaste månaden.  Har samlat ihop mina sista små kroner, och även lånat pengar av min kära mor! Men imorgon  den25, så kommer pengarna in på kontot! Då blir det Stockholm och handla nya kläder,yes yes... Behöver nya skor, underkläder och kanske någon fint tills kvällen. Imorgon blir de nämligen Stockholm för min del. Jag syrran, David & Henkan först blir de middag sedan dricka lite hemma hos David innan vi begår oss ut på Stockholms barer..

Take care Miss M..


I think you want me...

Jag tror att du gillar mig mer än vad du säger, jag tror du bryr dig om mig eftersom du har koll på vad jag gör. Du säger så otroligt fina saker till mig  och gör mig glad . Men jag får som dig ingen uppfattning av vad du vill? Jag öppnar mig inte helt för dig för än jag känner dig bättre. Jag är inte upptagen, jag har tid för dig.

En underbar helg...

Har Haft en otroligt bra helg, Fredags var det utgång men dock nykter hade riktigt kul ändå . Lördags var det utgång. Kom hem från Solna hoppar in i duschen sedan kom Erika Viktor och johan förbi vi  pratade lite, drack, spela spel riktigt mysig dårå. Sedan begav vi oss ut. Tack för en trevlig kväll my babys..
Söndagen var heller inte helt fel. Började med en lång promenad med mamma i de härliga vår vädret som var. Sen Kom Henkan & david och plockade upp mig, vi åkte och kollade hocky B-laget Rimbo, vann.  Sean begav vi oss in till Stan  där vi bestämmde oss för att äta lite " lilla aset" som dom kallar de, riktigt mysig ställe förövrigt. Sedan begav vi oss hem till David där de blev Kaffe och så kollade vi på bilder från deras resa till Barbedios eller hur det stavas, Vilket ställe alltså så otolrigt fint. De ska ja =)  Sen släptte vi av David som skulle till Norge för att arbeta. Jag och henkan åkte hem sedan blev det sängen för mig.

Har iallafall en otroligt skön veckan Ledig imorgon går i skolan Onsdag ledig Torsdag och Fredag. Så skönt

Nu är de bara att plugga för snart gäller de! önska mig Lycka ...


"En dag på slottet"

Har kommit på att jag verkligen rå diggar Peter Stormare. I Fredags kväll koilade jag och mamma på En dag på slottet på ettan. Peter stormare berättade om sin karriär och hur den började. Kan kortfatta mig lite. Han flyttar ner till Stockholm från norrland. Hyr en lägenhet av en dam. Där toaletten inte funkar. Han kan kissa i handfatet men dock inte de andra så han lånar toaletten på scenskolan, eftersom att han tillbringade sin tid där tänkte han söka in på scenskolan. Peter själv vet ingenting om teater osv. Men han tränar in alla roller som stog på manuset, för de var så han trode att man gjorde. Tjejen som skulle spela mot honom säger - Vi kanske ska repetera lite innan vi går in - Nej nej säger Peter jag har redan övat in alla och ni förstår själva att det var självklart inte det som var meningen, Peter hade en roll som han skulle öva in inte alla. Men Peter tänkte för sig själv att man får väl ändå ha papper. De trodde han ja. Sedan hade dom på scenskolan satt upp ett papper  där de stog allas namn som hade kommit in. Fanns Peters namn där? Nej då, Peter frågade varför står inte mitt namn med här? För att du kom inte in.. men jag ska skicka upp dig till rektorn han vill prata med dig. och Peter går upp till rektorn och rektorn berättar att han ska sluta på scenskolan. och Peter tänker för sig själv men gud han vill att jag ska bli rektor på scenskolan. Så var det naturligvis inte. Efter två år där, kom han väl in på scenskolan. och är nu en av vår folkkära skådespelare och desutom känd över hela världen. Han sa även något riktig klokt som jag håller med om- Jag är ingen människa som står och bankar på dörren, jag tror dörren öppnar sig när man väl är redo de spelar ingen roll om man är 5 år eller 75 år, dörren öppnar sig när det är dags!



Kommer min dörr öppna sig ?

Musikenpåverkar mig, hur påverkar den dig ?

Hur påvärkar musiken dig? & ditt liv? Har du någon du tänker på när du lyssnar på en speciell låt? Något speciellt tillfälle då låten spelades upp?

Musiken präglar mitt liv, och jag kan relatera många minnen till olika låtar, Hur skulle ditt liv vara utan musik?

När man precis börjat fatta känslor för någon och man hör den nya hitten på radio och tänker direkt på den man har kär.. Eller någon vän som man dansar med en hel kväll  och laddar ner den direkt man får tid. Hur skulle min bussresa vara utan min Mp3? Eller när jag ligger i solariet och väntar på att tiden ska gå. För att inte tala om när jag går på en promenad? Music is my life..




Några värda att nämna...

The Ark- Pray fore the weekend
Per gessle- Promenad genom stan
The hives- Find your self another girl
Lars winnerbäck- Jag är hos dig igen
Lars winnerbäck- En svår och jobbig grej
Håkan Hellström- Jag hatar att jag älskar dig
Håkan Hellström- Nu kan du få mig så lätt
Måns Zermelöw- Cara cara mia
Måns Zermelöw- Brother oh Brother
Vincent- Miss Blue
Gyllentider- När alla vännerna gått hem
Snook- Inga Problem
Tim Räisinen- Sweet Marie
Gyllentider- Marie i växeln
Paris Hilton- Stars are blinde
Tonic- If you could only see
Queen- You´re my bestfriend
The fray- littel house
Bob sinclar- Lovegeneration
Ken- Privat fest

Listan kan bli lång.. Många minnen, fina stunder


Hörs sen, kiss kiss....

This is your song

Come, baby
It's time to pray

Come it's time to pray for the weekend, babe
Come it's time to jump in at the deep end, babe
It opens up its jaws it's panting like a hound
So, we'll pick the fleurs du mal and we'll bind it a crown

Come, let's pray for the weekend, babe
Come, make your claim for a better day
Come, let's pray for the weekend, babe
Come, make your claim for the holiday

It hovers like an eagle, it's growling like a beast
Demanding our sacrifice, but offering a feast
It's calling out for blood and we must quench its thirst
The night is calling all it's dusky children back to work

Come, make your claim for a better day
Ooh, come, let's pray for the weekend, babe
Come, make your claim for the holiday
Ooh, ooh, oooh...
Come, let's pray for the weekend, babe
Come, make your claim for a better day
Ooh, come, let's pray for the weekend, babe
Ooh, come, make your claim for the holiday
Ooh, let's pray that the weekend will thrill us, babe
Ooh, let's pray that the weekend won't kill us, babe
Hooray!

The Ark...


Thats me, så äre bara....







Jag har en stark energi och handlingskraft. Jag är modig och självsäker, kan ibland ha något övedrivet självförtroende. Jag älskar utmaningar och faror, kan inbland uppträda intolerant och agressivt och visa hänsynslöshet gentemot andra, men lugn de är ofta utan att mena det. Jag siktar alltid högt, ser alltid framåt och har en förmåga att entusiamera andra i min omgivning. Jag har behov att bevis mig gentemot handlingar, gärna någon form av tävling. Jag älskar att testa min förmåga, Jag är ombytlig i relationer, väldigt dominerande, passionerad, jag är generös men har ganska svårt för djupa relationer.Men jag tar ofta första steget när det gäller kärlek. Jag attraheras av starka personligheter. För mig är det väldigt viktigt att kärleken inte går på rutin, för då tröttnar jag snabbt. Mitt förhållande måste utvecklas och behålla den sprakande gnistan av förälskelse.
En stark vilja präglar mig, men mina mål kan skifta snabbt. Jag är impulsiv och blir lätt rastlös. Jag kan lätt bli arg, men det är inte långsint. Jag har en vass tunga och kan vara mycket kvicktänkt i dsskutioner och argumentationer. Jag har behov av att hävda mina rättigheter men ibland kan jag bli något egocentriskt  och se enbart till mina egna behov. Ärlighet är grymt viktigt för mig och jag ogillar skvaller och förtal. Jag har en mycket stark självkänsla och älskar att stå i centrum.








I huvudet på Gynning



" i huvudet på gynning" Premiär i dag, måste ses..



Jag talar ut..

Tycker du att du ser bra ut ? Ja, absolut
Har du något komplex för din kropp? Ja, jag tycker att jag är lite för tjock
Har du haft sexuellafantasier om någon kändis? Ja, vem har inte det
När hade du sex senast? December
När sov du senast med någon? i lördags
När kysste du någon senast? Igår
Har du haft sex på en flygplan? Jadu de har ja =)
När försov du dig senast? Idag
Har du någonsin snattat? Ja de har jag, förlåt mamma nu vet jag bättre
När ljög du senast? Länge sen sist faktiskt föredrar ärlighet
Va är de bästa du varit med om? Jag har varit med om mycket bra saker men jag hoppas att jag inte varit med om det bästa ännu.
När var du senast på bio? Oj,oj de va riktigt länge sen, kommer inte ihåg faktiskt
Senaste hyrda film? Underbar och älskad av alla
De pinsamste jag varit med om?  När jag ljög och du kom på mig, fan va jag skämdes
De sjukaste jag gjort? Haha mycker sjukt har hänt men tror de var när jag och stephanie åkte in till stan med sista tåget, och gick runt i stan hela natten tills vi till slut hittade en sovplats, Oförglömligt =)
Senaste sms:et? Från Rikard johansson " Det här är mitt nya nummer"
Senaste samtalet? Sara Larsson- pratade om gårdagen
Har du blivit påkommen när du har haft sex? Ja, men vi stannar där va
Har du haft sex utomhus? Ja, förövrigt blir de riktigt bra då, mer spännade och förbjudet
Det skönaste sms:et ? "Marie du är jävligt jobbig men du är snygg så det är väl okej" hur fan kan man säga så? skrattade så otorligt mycket,  förövrigt av Fredrik.
Senast jag grät? De var när jag pratade med dig kom upp så mycket känslor
Den bästa sexupplevelsen? I Grekland säger inge mer.
Den sämsta sexupplevelsen? De va i Rimbo, du var riktigt kass och de är bara förnamnet
Vem betyer mest för dig? Min mamma, hon har fött mig hennes blod rinner i mina ådror.  Jag är hennes
Nästa resemål?  Kryssning förmodligen
Nästa köp? Nya underkläder
Bästa vän? Stephanie du finns alltid med mig, du har alltid gjort och kommer alltid göra!
Har du kysst en tjej? Ja de har jag grymt var det också
Har du tagit på silikonbröst? Ja, och de känndes siså
Har du dansat ballet? Ja när jag var en liten flicka
Den finaste present jag någonsin fått? Ett smycke
När blev du senast bjuden på mat? Igår,
Har du bowlat någon gång? Ja, och jag var inte den bästa!!!
Senaste jobbet du haft? Textilia AB i rimbo, jag säger bara en gång aldrig mer,
Hur mycket skulle du kunna offra för någon? Ja om de är rätt person så är jag beredd att offra allt
När ska du ut i stan nästa gång ? Lönning med Stephanie..
Har du tagit pengar av någon? Har hänt att jag tagit av min lillasyster, förlåt Saga men du får ju faktiskt ärva mina kläder..
När tjaffsade du senaste? Förra Måndagen med Stephanie, var dock lite berusad
Hur länge har du varit vaken som längst? 2 och ett halvt dygn..
Bästa killkompis? Henkan du är grym, I´m fucking love you.
Den bästa lärare du har haft? Mikael Fransson Tack för att du förstog vår tråtsiga tonår=)
Vad har du för färg på naglarna? Röd förtillfället
Nästa mål? KÖRKORT skulle inte vara fel
Vad vill du ha? Vill ha det jag inte kan få och när jag fått de vill jag inte ha de längre
Parfym just nu ? Escada
Längsta förhållande du haft? 2 år
Längsta sexakten? 3 timmar tror jag
Har du tagit nakenbilder någon gång? Ja de har jag i förhållande
Har du haft telefonsex? Nej ser inget intresse i det faktiskt
Har du känslor för någon förtillfället? Kanske kan vara  =)
Skulle du kunna ligga med din kompis ex? De beror på, sitautionen och hur allt ser ut
Skulle du kunna hålla på med din kompis kille? Har gjort händer inte igen,
Bästa mat upplevelse? De bästa är kasler och annanas hos Stephanie.
Det sexigaste någon sagt till mig? Jag citerar " Du är den mest attraktiva kvinnan på denna jord" 
Den snyggaste fotbollspelaren? Fredrik Ljungberg lätt
Har du något smeknamn? Majsan, Morris, snyggMarie, Muttan, 50cent, kennen (kärt barn har många namn)



Kommer mer senare orkar inte mer nu ska ja hem Tjo, tjo







Vickan 20 år!

Igår var det partaj, vickan blev 20 och äntligen får hon besöka systemet.  Det blev smörgåstårta och alkohol. det var jag, sara, cissi, bea, tommy, jimmy, jesper, ken, tobias,robin, sedan kom malin micke och ante förbi. Vi satt där och det blev lite ölspel osv. Sen så kom så klart dom där fyllediskussioner som alltid kommer fram när alkoholen flödar genom kroppen. Men likförbannat var det ändå trevligt. Vid 2 tiden började  de spåra ur och födelsebarnet själv hade däckat, så jag och sara kände att det var dags att börja dra oss hem. Väl hemma så var jag så sjukt trött gick och la mig direkt. Utan något sms från dig. Riktigt besviken. Tack vickan för en trevligt kväll & sara din tårta får en 12 av 12, grymt gott.

och jag är inte kär i honom, du som verkar tro de. Klart att jag saknar honom och att han betyer mycket för mig, han har ju varit en del av mitt liv och är förövrigt en riktigt grym kille:-) Men i´m not in love. så nu vetu!!!

Tänkte på de, de är så kul när man får höra vad folk egentligen tycker om än själv eller vad andra har för uppfattningar om än själv. Igår fick jag nämligen höra en del saker som både gjorde mig glad men även rikigt förvånad . Men vem fan bryr sig egentligen om hundra år? Vem bryr sig nu? Klart att jag tar åt mig och funderar, men känns ganska ovesäntligt jag har folk jag litar på, jag har människor som betyer, jag har en underbar familj. & ganska säker att jag har båda mina fötter på jorden...


Snygg Marie som dem brukar kalla mig på stan ;-)

Blond eller brun? Blond är grymt, brunt kan vara vackert.
Vit eller svart? Vit är finast, svart är sexigt
choklad eller vanilj? Vanilj smälter i munnen, choklad funkar
Vin eller öl? Vin helst vitt.
Snygg eller söt? Snygg och söt
Guld eller silver? Vill du imponera på mig köp silver, och guld om du vill var snäll
Hallon eller Jordgubbar? JORDGUBBAR
Tv3 eller kanal5? Föredrar tv3
bio eller Filmkväll hemma? Mysigare med filmkvällhemma
Kina mat eller pizza? Inget slår kina mat
Vatten eller läsk? Vatten i ett fint glas
Glass eller Godis? Glass
Lång eller kort? Lång om de är kille, kort om de är tjej
Australien eller kanada? Australien
Borta eller Hemma? Bort måste jag säga. Eller nej hemma :P
Söder eller Stureplan? Söder
Bada eller duscha? Bada
Lyssna eller prata? Lyssnar gärna
Fotboll eller handboll? Fotboll måste jag faktiskt säga
Djurgården eller Aik? Djurgården
Storstaden eller landet? Storstaden just nu...
Akon eller måns? Måns så klart vem är akon?
Action eller Drama? Action eller komedi
Prinsessa eller drottning? Drottning
Vänd tia eller stress? Vänd tia
Skiva eller radio? Skiva
Buss eller tåg? Buss
Göteborg eller Malmö? Göteborg,
Galen eller lugn? Galen
Studera eller jobba? Jobba
Mc donalds eller Max? Mc donalds
Rolig eller snygg? Rolig
Bästa film just nu? Vet ej
Favorit färg? svart eller vit..Båda funkar
Dagens låt? Lars- Faller
Rigsnal på mobilen? The hives- find your self another girl
Mobil? Samsung, 900 någonting
Planer? Ta körkot, komma härifrån
Percing? Naveln och näsan
Göra idag? Ska förmodligen till vickan, hon fyller 20 grattis tjejen


Kiss kiss.


En vacker sanning,

Jag vaknar mitt i natt och tar en lång promenad, jag låter blicken möta andra ögon i en främande stad.Jag har inte bråttom att träffa en ny. Jag har rätt mycket med mig själv precis som du.Jag andas i det tomrum som blev över när vi lämnade varandra.Jag får tid till mig själv som jag sagt att jag vill ha. jag drömmer om en främling genom Europa lika tillitsfull som du. Jag prövar mina läppar mot någon annan. Jag lever ut den där blicken som får mig ur balans. Jag saknar de stunderna då vi precis har blivit sams. Jag söker upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut. Jag antar att det är någon du ringer eftersom jag inte finns. Jag  letar upp någon som en fjäder i hatten, det är för tomt här i natten....






Uppdatering..

SÅ hur gick det för mig att vända tillbaka dygnet, Jo rå siså där måste jag väl säga. Klarade att vara upp hela tiden, men när jag kom hem efter skolan var jag helt död. Gick och la mig direkt då var klockan 16,00 vaknade torsdag morgon klockan 8 och var lika död som när jag gick och la mig. Men men nu är klockan tolv och jag känner mig ganska pigg faktiskt. Men ska ändå försöka att gå och lägga mig. Har hur skön dag som helst i morgon börjar klockan 10 slutar 11 kan de bli bättre på en fredag ?  Nej tror fan inte.

Pratade förövrigt med Henkan idag, har saknat honom.  det har inte funnits så mycket tid för oss. Men idag pratade vi länge & om allt. Hoppas vi ses i morgon.












Men men ska gå till kojan nu, vi hörs. Sleep thigt Miss M



Nyårsafton- Riktigt trevligt måste jag säga...



De va inte dåligt...

Cheaters never win, my friend, u like creepin


Back up off me, im feeling like im suffocated
Now here's my problem
I'm not gonna be your chick on the side
Forget about it
U know damn well it wouldn't be right
I dunno wat u been thinkin bout me
Did u think this was gonna be that easy?
Hell no,u must be going crazy.
Why don't you get outta my life,
Get outta my sight, Get off oh my back.

Why dont u go back to ur world?


Mycket vill ha mer och jag vill ha dig...

ditt  ♥ är varmt.



Därför har man inte pojkvän, eller hur stephanie?!

  • Man slipper tänka för två
  • Man kan gå ut på krogen och slippa få ett samtal en gång i kvarten
  • Man slipper kolla på hans träning eller match
  • Man får kyssa vem man vill
  • Det är okej med onenightstand
  • Man kan ha sex på en takvåning på söder
  • Slipper hans smutsiga strumopor på golvet
  • Man behöver inte ha på ljudlös
  • Man behöver inte byta killnamn till tjejnamn i telefonboken
  • Man behöver inte radera fina sms från andra killar
  • Man slipper radera samtalslistan
  • Det är okej att vara ute hur länge man vill
  • Gå hand, i hand med någon man knappt känner
  • Man slipper svartsjuka
  • Inga hotsms
  • Det är okej att kolla in ass
  • Man kan sitte brevid en främling på bussen och det är okej om man tycker han är snygg
  • Man slipper vara orolig
  • Man kan bara tänka på sig själv
  • Ingen som snookar som Mr cool
  • Man slipper att alltid skylla på sin bästa kompis, när det gäller andra killar
  • Man kan gå på efterfest utan att känna sig skyldig
  • Det blir mycket billigare på krogen
  • Man får hela sin säng för sig själv
  • Man kan hitta romantik på annat håll
  • Man slipper smyga med saker
  • Man kan bara vara utan att tänka på någonting annat
  • Man får mer tid för sina vänner
  • Man kan sova brevid mamma
  • Man kan umgås med sina syskon
  • Sova hos vem man vill
  • Man har ingen plikt
  • Man slipper allt jäkla tjaffs
  • Hela min kväll behöver inte bli förstörd pågrund av någon
  • Inget dåligt samvete

& grejen är den att jag gör allt det här ändå...


Täbyvärldshus

Om jag säger kartongbyxan, vad säger du då ?
Om jag säger kinesen som man inte visste var man eller kvinna, vad säger du då?
Om jag säger Slipsen som var ute och gick, vad säger du då?
Om jag säger de två kötbullarna, vad säger du då ?
Om jag säger Jätten vad säger du då?
Om jag säger tanten som inte hade någon form av stil, vad säger du då ?
Om du imiterar en kines, och jag as garvar, vad säger du då?
Om jag ger dig en dummle vill du ha den då?
Om jag säger  Australien, vad säger du då ?

- de finns ting som man ej förstår sig på =)  Vi är inte diskreta, men vem bryr sig egentligen om hundra år?

En spontan dag..

De började Söndag kväll när jag gick hem från sara klockan var kanske halv två och jag ringde stephanie, vi pratde ett tag och både vi hade vänt på dygnet nu på lovet, så för att vända tillbaka dygnet bestämde vi oss för att vara vaken hela natten och dagen för att gå och lägga oss tidigt på måndag.  Vi pratade hela den dagen vid 3 tiden bestämde vi oss för att åka in till Täby för att shoppa, jag skulle ta nio bussen och även hon. Vi pratade ända tills 7 på morgonen då vi båda bestämde oss för att hoppa in i duschen. När vi väl hade gjort oss klara satt vi oss på bussen i till täby. Helt skakis satt jag på bussen och gjorde allt för att hålla mig vaken. Jag lyckades. Väl inne i Täby mötte jag Stpehanie och vi gick runt ett tag i Täby. Både jag och Stephanie var hur trött som helst och vi bestämmde oss för att gå och ta en öl på Täbyvärldshus. De var självklart! väl inne på Täbyvärldshus, över trött som vi var satt vi och as garva åt alla lunch gäster, till slut kom ägaren och frågade oss om vi skulle vara kvar länge, vi kände oss inte så välkomna så vi gick vidare. Stephanie shoppade lite sedan kände vi båda att vi skulle ha en öl till. Vi gick till något hak där personal var hur trevliga som helst, här stannar vi tänkte vi båda. 1 timme gick, 2 timmar gick. Ja vi blev sittandes där i 5 timmar hur trevligt som helst, pratade gammla minnen osv. Jag har saknat. Sedan bjuder Stephanie med mit till Åkersberga där vi ska fortsätta festa, självklart för mig. Vi säger hej då till den trevliga personal och försäkrar dem om att vi kommer tillbaka. Vi sätter oss på tåget och berusade som vi är sitter vi och skrattar åt precis allting, undrar egentligen vad folk trodde där satt människor på tåget och var på väg hem från jobbet, och vi f satt där fulla och  garva åt allting. Lite komiskt men dock kul. Väl framme i Åkersberga går vi till en bar. Riktigt trevligt ställe förövrigt. Där blev vi sittande en lång stund och träffade mycket trevligt folk. Till slut var det nog för oss vi ringde Jonas och han kom och hämtade oss. När vi kom hem till Jonas berättade vi om vår underbara dag, dem garva åt oss kan ja säga. Alla blev hungriga så vi bestämmde oss för att åka till Mc donalds för lite fyllekäk. Mums. Jag, Stephanie, Jonas och Nabi sätter oss i bilen och åker till Mc donalds. Väl på Mc donalds  var tydligen all mat slut ingen av oss fick det vi beställde, men vem bryr sig om hundra år? Maten funkade. När vi var mättna och belåtna åkte vi tillbaka hem till Jonas och det blev filmtajming, Chao Bella inte någon guld film precis men den funkade. Sedan låg vi och pratade tills 3-4 på morgonen.... Så utvärderingen av den här dagen är att vi hade grymt trevligt, men likförbannat lyckades varken jag eller Stephanie vända tillbaka dygnet, så nu sitter jag här klockan 06,48 Onsdag morgon och ska ge det här med vända tillbaka dygnet en ny chans. Tror ni att jag klarar de?

Kommer med uppdatering i morgon. Sleep thigt Miss M...


En vacker sommar dag och de kunde inte bli bättre

image137

Sabina





Kan man beskriva den tjejen med ord, tror knappast de. Du kom in i mitt liv i sommars och vi båda började fatta intresse, desto mer tiden gick kom vi på att vi hade samma intresse! vi började umgås allt mer, och Sabina var tillslut min vardag. vi gjorde allt tillsammans. Vi sov, vi åt mat, vi festade, vi solade, vi pratade, vi kolla på film, vi bråkade, vi skrattade, vi jobbade, vi promenerade, vi tränade, vi pluggade. Ja vi gjorde allt tillsammans. Alla våra fantastiska förkröks kvällar hos mig, i sviten, ja du vet Sabina. Alla våra efterfester som vi gjort succe på, haha. Men jag kan säga det däcka aldrig brevid Sabina, ni kan fråga Sabina varför! Haha. Jag kan säga det Sabina att visst vi umgås inte så mycket nu! Men jag glömmer inte dig, jag glömmer inte våra minnen!  Jag glömmer inget. Jag saknar dig också detvetu,  och om vi vill så kommer vi fortfarande att umgås, jag vill.. Vill du ?
Lördag klockan 5 på morgonen ringer du mig,  och allt är inte som det ska. Sabina de ska du veta vad som än händer så kan du lita på mig.Det är klart jag kommer och möter dig och erbjuder dig en sängplats, du är alltid välkomen hem till mig, glöm aldrig de! Och det är bara ringa så lyssnar jag, jag finns här vid din sida för att stötta dig ge dig råd eller bara lyssna. Kärleken är svårt och kanske inte så lätt men jag vill att du ska vara stark och inte ta skit från vem som helst. För Sabina sån fin tjej som du är, förkännar något bra, inte någon som andra tycker är bra utan någon som gör dig glad, någon som du tycker om. Bry dig inte om vad andra säger det viktigaste är att du vet vad du känner sen spelar inget annat någon roll. Glöm inte de. Jag vill bara att du ska veta att du betyer hur mycket som helst för mig och jag är så otroligt glad för att jag träffade dig, att du kom in i mitt liv och spred värme, fanns där vid min sida stötta mig, lyssnade om jag behövde prata. Tack ialifall, Tack för allt du betyder och det kommer du alltid gör. För om du mår bra då mår jag bra. Jag kan följa dig halv vägen, om du förljer mig halv vägen.

Jag älskar dig min vän!

Jag är alltid här om du behöver mig. Julia Marie Norea Mungsgård.




Så skönt

En lugn och skön helg, med bara massor av mys. Riktigt skönt faktiskt. Även fast jag bara har tagit det lugn så har jag ändå varit uppe till klockan 7 på morgonen., min dygns rytm är siså där. Därför ska jag vara vaken hela natten så jag går och lägger mig  tidigt på måndag. På tal om något annat så har Julen varit riktigt härlig och nu är det väl dags att komma tillbaka till vardagen, Kanske blir kryssning snart till Riga, haha det vore riktigt trevligt.  Men frågan är hur kommer de sluta, kommer iallfall med uppdatering senare om den blir av.Men annars så är de väl dags att komma tillbaka till skolan, körkortet och jobbet. Men det är väl ganska okej det också. Måste fösöka att ta tag i allt nu, det är ju trots allt ett nytt år. ska försöka att ta mig ut och springa och kanske gymma lite :). Får vi se hur det blir med den biten. Haha är inte den som tar tag i saker direkt. Pratade med stephanie i fredags och vi har lite planer nu iallfall. Det skulle kännas så skönt med Göteborg eller Malmö, men vi får planer mer.

Nu är det iallfall 2008, ett nytt år, ny mål. Ska man glömma allt ? Alla minnen alla upplevelser? Allt tråkigt? Allt roligt? Allt som är jobbigt? och allt man älskar? Eller ska man spara allt och fortsätta att fundera och spekulera, kommer man någonsin att få svar på sina frågor?
Jag hoppas iallfall att du kan ge mig svaret, kan du det?


Första Fredagen

Det här är första fredagen som jag är hemma på jag vet inte hur länge, det känns så otroligt skönt. Jag behövde nog de. Är inte heller helt frisk. Man märker iallfall att folk bryr sig, har fått en del förfrågningar om efterfesr osv.  men det är så otroligt skönt att bara vara hemma. Förstår inte riktigt varför jag inte är det oftare, får se till att det blir en ändring på det. Det är samma skit ändå varje helg. Det känns som att det är riktigt illa om man blandar ihop dagarna med varandra och knappt vet var det är för dag, då har de nog gått för långt. Jag vill bara komma bort från Rimbo ett tag, Ett nytt land kanske, en ny stad, jag vet inte riktigt själv . Men bara träffa lite nya människor. Får se hur de blir men förmodligen så kommer jag åka snart. Jag saknar min vän så otroligt mycket, Stephanie vi måste ses snart, var tänkt att vi skulle träffas i morgon men är inte helt frisk så det känns inte så kul. Vi får ta de någon gång snart. Du vet vad som gäller syrran!! Klockan är nu 10 över 2 och jag är pigg som en lärka vet inte vad jag ska göra, plugga kanske vore smart har en hel del att göra. Måste ta tag i de där någon dag. Det är de som är de sämsta med mig, har så förbannat svårt att ta tag i saker, så jag väntar tills allt samlas på en hög och i sista minut så gör jag allt! så typiskt mig. Men alla har sina sidor. Men men ska väl gå och försöka göra någon nytta nu...

Hoppas du ringer snart jag saknar din röst...

Sleep Thigt.... M


David&Marie,Marie&David







Något alldeles extra


 

De va inte igår, men allt lever kvar

image73

Jag&Erik Balen i täby

image74

Jag&David i Grekland

image76

Jag och Melle i Turkiet

image77

Jag& Johanna på väg in till stockholm

image78

Jag och stephanie på äventyr i Stockholm

2008 ett dröm år?

Så hade Marie några nyårslöften?

Absolut.

De första är inte äta godis på ett helt år

De andra gå ner 12 kilo tills sommaren

De tredje är komma här ifrån



Sammanfattning av 2007

Ja hur har då, 2007 varit?

6 Januari
Jag och david flyttade till den fina lägenheten i Segersjö. Hur kul som helst att intreda och fixa.

29 Januari  Teater med jobbet, kan de bli bättre en Stockholm Live och när Magnus Betner är gäst artist nej de kunde de inte. tack iallfall för en riktigt trevlig kväll.

2 Februari
Davids bror hade fest Rikard, riktigt trevligt eller hur Malin vi ägde dansgolvet.


6 Februari David fyllde 22år och det var god mat och massor med mys.

14 Februari - Alla hjärtans dag. När man har världens bästa kock till pojkvän så förstår ni själva hur mat var - utsökt de var kött kokat i rövin med klyftpotatis och rotfrukter i ugnen. Det var ljus tända överallt i hela lägenheten. och värme ljus som han hade format som ett hjärta så romantiskt. De första jag fick när jag kom in genom dörren var ett glas rött medans han lagade maten. Sedan blev de mys med massor av godis och mina favorit chips. Sen var det bara jag & david och massor med kärlek. Glömde dock berätta att de började brinna med de var bara pricken över i:t Tack david- de var så mysigt.

10 Mars
P.Diddy & snoop dog- vilken konsär, fan Melle vad kul de var. Grymt drag.



21 Mars
18 år äntligen
 oj oj vad ja hade längtat dagen var äntligen där &  de blev vin & tårta med Melle & Linda sedan blev  de mys på Söder med David Tack för helt underbar dag. 

23 Mars blev de en överasknings fest som jag aldrig kommer glömma hela mitt hus var fyllt av ballonger när jag kom in genom dörren sprang alla mina nära och kära ner för trappan, David var kock och gjorde mat till alla underbart gott. Champagnen spruttade och de kunde inte bli bättre. Helt klart en dag/kväll värld att minnas.

18 Maj Det var den dagen du kom in i mitt liv. du fick mig att le på alla sätt och vis! Tack

25 Maj Var den dagen då allting försvann, jag lämnade bort dig, jag lämnade bort mig, jag lämnade bort oss! Förlåt!

26 Maj Första natten kunde jag hålla mig, men sedan gick det inte längre. Vilken underbar kväll du var grym- du är grym.

6 Juni på promenad genom stan, haha vilken charmör du är.

8 Juni Studenten, de blev middag hos Linda god mat & trevligt sällskap fan de gjorde du bra Linda. Sedan blev de mobergs för att festa. Riktigt kul!

 22 Juni - Midsommarafton. Den bästa dagen på hela sommaren. Det blev Gottröra med Linda, Niklas, Carro, Robin . Grillning och massor av alkohol. Sedan blev de upp till festplatsen där det var riktigt bra drag. Träffade gammla klasskamarater från Täby som de blev efterfest hos, Bada tunna med gott sällskap. Badade även i sjön där de var lite för kallt , eller hur Linda. De blev dock ingen tältning för min och Lindas del, Nikke fick betal taxi som kom och hämtade oss 7 på morgonen, Men likförbannat var det en underbara kväll. Tack för de.

15 Juli Blev de Öland. Dem mest otippade åkte, de var jag Linda, Jesper och Marcus, vad hände med den resan. Fy fan vilket jävla spår!! Haha Kommer aldrig glömma den resan, Hur kul som helst. väl nere på öland träffade vi Niklas & Robin som vi tillbringade vår tid med. Första gången jag var där, riktigt fint var det stranden var guld- och festerna som var där var inte dåliga.

20,21,22 Juli Vilken helt fantastisk helg, eller hur syrran?  Jag kan säga att det var den bästa helgen på hela sommaren, först var det mys hos mig sen blev de stadion. När stadion sedan stängde begav vi oss till Mobergs. Man ska ta de man vill ha eller hur? När mobergs väl stängde blev de efterfest hos mig. Vi satt och prata hela nätterna och drack vin osv. hur mysigt som helst. Men vilka var det som var med oss igentligen? Haha ja det är mellan dig och mig syrran! Men det var grymt. Tack för den bästa helgen på hela året!  Någon form av dröm helg, som du skulle ha sagt.

29 Juli Söndags gänget hade tagit plats. Vilken kväll. I´m fucking love you baby!!

15 Agusti Du & jag Sabina, kommer du ihåg när vi var på trädgårn och var helt desperat av att komma till Rimbo?
Haha vi kom till Rimbo & vi kom till vår efterfest.  En trevlig kväll, eller vad säger du Sabina?

13 Septmeber Sviten Sabina, någon form av dröm!  Patrik & henkan - Jimmy och viktor. Ja du sabina hur slutade denna kväll ? Pizzan satt där den skulle!!

5 Oktober En dröm gick i uppfyllelse.

2 November Första snön kom- du värmde mig, du höll om mig, du fanns vid min sida. Kärlek...

10 November Då var det dags för sviten igen eller hur Sabina, men vilket spår de blev. 6 styckna i en liten jacuzzi, ni förstår själva det gick inte så bra! Men likförbannt var det ändå riktigt trevlig kväll.

14 December Sista natten med dig, de var undebart, kommer sakna dig.

24 December självaste julafton. Först blev de mys med familjen. Sedan begav jag mig hem till sara, där sara och cobra var. Tobias dök upp strax där efter. Vi satt och drack och pratade. Sen kom Elin, Melle och linda och det blev ännu mer prat! Ja du sara va hände sen, de är mellan dig och mig och Jansson Haha, - En väldigt spontan kväll!

25 December Juldagen då det är självklart att alla ska gå ut! och så var det också. stadion hade öppet till 3 så det var trevligt!

26 December Annandag jul. Man är ju inte den som är den. Jag och sabina bestämde oss för att fortsätta. Fick vin av mamma och Sabina köpte 3,5 på stinsen. Sedan begav vi oss hem till Ante. Där Ante och Tobias satt och drack. Vi spelade öl spelet och snart var alla öl slut. Då ölen var slut gick vi över till Jag har aldrig- som vanligt spårade det också ur! Men det var grymt kul!

27 December Jag säger bara David.

31 December Nyårsafton Det blev inge Tallin och det blev inge sista minuten. Alla planer var förstörda så jag och sara bestämde oss för att ta dagen som den kom. Sara kom hem till mig och klippte min mamma. Sedan begav vi oss hem till sara för att laga en god middag. Riktigt bra kock du är sara. Grymt gott var de. Vi satt hemma hos sara och snacka lite skit och drack vin. Sedan kom 4 styckna fyllskallar som var mer än bara jobbiga spårade ur totalt. Så dem fick ta sina saker och gå. Jag och sara fortsatte att dricka och sedan begav vi oss hem till Malin där de också hade spårat ur totalt. Raketer hade skjutits ut genom fönstret och killarna hade börjat tjaffsa. Stämingen var ganska spänd och det slutade med slagsmål. Sara jag och Robin gick därifrån hem till sara där vi tre delade på en champange flaska, riktigt trevligt. Sedan begav vi oss ner till Stadion där det var bra drag. Väl vid tolv slaget vara alla uppe i varv. Jag och sara hångalde på tolvslaget, de var det bästa från hela kvällen. De blev dans och prata skit ner på stadion sedan begav vi oss hem till Johan för att fortsätta fest. Tack för en trevlig kväll allla som var där!

Så det här året kan vi sammanfatta som ett bra år! Men 2008 kommer bli bättre!

bilder kommer...

RSS 2.0